Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Як охороняють суди Волині під час карантину

Володимир Сюйва зауважив на необхідності посилених заходів пропуску до судових установ в період надзвичайної ситуації.

Фото Територіального управління ССО у Волинській області.

Як охороняють суди Волині під час карантину

Начальник територіального управління Служби судової охорони в області побував з робочою поїздкою у Ківерцях

Візит розпочався з перевірки несення служби співробітників в умовах надзвичайної ситуації, огляду приміщень несення служби, службових матеріалів та документів, засобів необхідних для роботи в умовах карантину, інформує Територіальне управління Служби судової охорони у Волинській області.

Начальник територіального управління Володимир Сюйва привітав Вікторію Корецьку з призначенням на посаду голови Ківерцівського районного суду і провів спільну нараду, на якій обговорили організацією заходів з охорони і забезпечення безпеки судових установ та особливості пов’язані з безпекою будівель системи правосуддя в умовах карантину.

Щоденно перед заступанням на чергування здійснюють інструктаж співробітників територіального управління, перевіряють наявність засобів індивідуального захисту та стан здоров’я. 

Володимир Сюйва зауважив на необхідності посилених заходів пропуску до судових установ в період надзвичайної ситуації в країні і обов'язкове проходження температурного скрінінгу відвідувачами та працівниками установи правосуддя. Щоденно перед заступанням на чергування здійснюють інструктаж співробітників територіального управління, перевіряють наявність засобів індивідуального захисту та стан здоров’я.

Як зазначив Володимир Сюйва, Служба судової охорони спрямовує усі зусилля на професійне несення та якісну організацію служби з охорони судів під час карантину. Співробітники територіального управління звертаються до громадян не порушувати вимоги введеного карантину. Дотримуватись правил гігієни, не наражати на небезпеку оточуючих.

Telegram Channel