Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Злапали ковельчанина, який облаштував підпільний цех з обробки бурштину (Фото)

Отакої!

Фото: Національна поліція

Злапали ковельчанина, який облаштував підпільний цех з обробки бурштину (Фото)

Встановив відразу п'ять верстатів для обробки сонячного каміння

Сьогодні, 14 квітня, співробітники Ковельського відділу поліції під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні 34-річного ковельчанина виявили та вилучили близько 6  кг бурштину різних фракцій та 5 станків для його обробки в кустарних умовах. Триває досудове розслідування, повідомляє Ковельський відділ поліції Волинської області.

Сьогодні, 14 квітня, співробітники Ковельського відділу поліції під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні 34-річного ковельчанина виявили та вилучили близько 6  кг бурштину різних фракцій та 5 станків для його обробки в кустарних умовах.

Вилучене направлять до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення відповідних експертиз. Вартість вилученого встановлюється. Тривають першочергові слідчі дії.   

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 статті 240-1 (Незаконне видобування, збут, придбання, передача, пересилання, перевезення, переробка бурштину) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження волі на строк від двох до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Триває слідство. 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel