Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луцькі медики станцювали антикоронавірусний танець. Відео

Можна займатися фізичною реабілітацією під час коронавірусу.

Фото ілюстративне / pixabay.com.

Луцькі медики станцювали антикоронавірусний танець. Відео

Оприлюднили відео у фейсбуку, щоб звеселити людей

Луцькі лікарі запустили «челендж», щоб підняти настрій собі і людям під час карантину, інформує Суспільне

«Десь до 20 учасників було задіяно в цьому заході. Тут були задіяні і лікарі, і медсестри, і адміністрація. Ми від свого центру продемонстрували «Лебединий танець». Біля басейну в нас там лікар зробив у кінці рух — ножку підняв і це означало, що ми проганяємо цей вірус», – розказала працівниця медустанови Василина Вітовщик.

Фахівчиня Центру реабілітації учасників бойових дій при Луцькому центрі первинної медичної допомоги Василина Вітовщик додала: «Ідея в нас виникла колективна, щоб трішечки обстановку, яка зараз відбувається в Україні і між лікарями показати, що в рамках реабілітації ми хочемо цю обстановку розвіяти. Показати, що є позитивні моменти. Можна займатися фізичною реабілітацією під час коронавірусу, укріпитися. Челендж запустити, щоб лікарі піднімали настрій собі».

«Десь до 20 учасників було задіяно в цьому заході. Тут були задіяні і лікарі, і медсестри, і адміністрація. Ми від свого центру продемонстрували «Лебединий танець». Біля басейну в нас там лікар зробив у кінці рух — ножку підняв і це означало, що ми проганяємо цей вірус», – розказала працівниця медустанови.

На 15 квітня у Волинській області виявили 100 випадків захворювання на коронавірус.

Відео: КЗ «Луцький центр первинної медичної допомоги».

Telegram Channel