Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
7 луцьких гвардійців стали «дембєлями»

Чоловіки пишаються тим, що служили в Нацгвардії.

Фото із сторінки військової частини 1141 у Facebook.

Волинь-нова

7 луцьких гвардійців стали «дембєлями»

У військовій частині 1141 розпочалося звільнення строковиків у запас

15 квітня семеро солдатів, що проходили військову службу у військовій частині 1141 Нацгвардії України, звільнилися у запас. Півтора року вони сумлінно виконували свої обов’язки й опановували військову справу. Нині ж настав час прощатися з товаришами по службі та військовою частиною. У зв’язку з обмежувальними заходами, пов’язаними із запобіганням поширенню коронавірусу в Україні, урочистості з цього приводу довелося скоротити, інформує Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Командир військової частини підполковник Василь Гуртовський кожному особисто подякував за службу.

«Ви отримали величезний досвід і показали себе справжніми воїнами, готовими в будь-який момент стати на захист України та її народу. Переконаний, уроки, які ви засвоїли під час проходження військової служби у лавах Національної гвардії України, стануть корисними у цивільному житті», - наголосив він.

Сумуватиму не лише за товаришами, а ще й за своєю чотирилапою помічницею. Сподіваюся, ще не раз зустріну її на вулицях Луцька під час несення служби.

Усі семеро військовослужбовців гідно виконували завдання з охорони громадського порядку. А солдат Вадим Ксюк – ще й у парі зі службовою собакою Асею.

«Сумуватиму не лише за товаришами, а ще й за своєю чотирилапою помічницею. Сподіваюся, ще не раз зустріну її на вулицях Луцька під час несення служби, хоч вже і не зі мною. Я гордий, що потрапив саме до Нацгвардії і багато радісних моментів збережу у пам’яті на все життя», - зазначив Вадим Ксюк.

За півтора року гвардієць настільки звик до роботи у парі з собакою, що тепер не уявляє свого життя без чотирилапого помічника. Тож не дивно, що в родині хлопця з’явилося поповнення – батьки подарували Вадимові цуценя вівчарки. Тож вміння і навички кінолога, які засвоїв у армії, він тепер застосовуватиме і у цивільному житті

Telegram Channel