Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Пошуки роботи українець розпочав із порушення законодавства України (Фото)

За спробу порушення державного кордону відповідатиме перед судом.

Державна прикордонна служба України.

Пошуки роботи українець розпочав із порушення законодавства України (Фото)

Прикордонники Чопського загону затримали 43-річного чоловіка, який намагався дістатися країн Євросоюзу поза пунктами пропуску

Незнайомця виявив наряд від відділу «Ужгород». Чоловікові залишалося подолати всього 10 метрів до держрубежу, коли його зупинили правоохоронці.

Оскільки затриманому відомо, що Словаччина тимчасово обмежила в’їзд іноземцям на свою територію, українець вирішив перетнути кордон незаконним шляхом. 

Затриманий мав із собою документи, що підтверджують його особу і він виявився мешканцем Київщини. Під час опитування чоловік пояснив  прикордонникам, що залишився без роботи та мав намір знайти її за кордоном. Оскільки затриманому відомо, що Словаччина тимчасово обмежила в’їзд іноземцям на свою територію, українець вирішив перетнути кордон незаконним шляхом.

Наразі нашого співвітчизника затримано в адміністративному порядку. За спробу порушення державного кордону він відповідатиме перед судом.

 #ЗалишайтесьВдома , аби зменшити передачу інфекції і врятувати життя оточуючих людей, в першу чергу ваших рідних та близьких. 

Шановні громадяни! Вкотре звертаємося до громадян із проханням –  #ЗалишайтесьВдома , аби зменшити передачу інфекції і врятувати життя оточуючих людей, в першу чергу ваших рідних та близьких.

Нагадуємо, що згідно з Розпорядженням Уряду у зв’язку із запровадженням карантинних заходів, на державному кордоні України тимчасово припинено піше сполучення з суміжними країнами.

Відновлення пропуску відбудеться після усунення обставин, що призвели до тимчасового закриття пунктів пропуску. Рішення щодо цього прийматиме Уряд за пропозиціями Міністерства охорони здоров’я та Адміністрації Державної прикордонної служби України.

 

 

Джерело: Державна прикордонна служба України.
Telegram Channel