Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Медпрацівники, які проживають в Луцьку, не платитимуть за проїзд на роботу

Луцькі медики їздитимуть на роботу безкоштовно.

Фото politeka.net.

Медпрацівники, які проживають в Луцьку, не платитимуть за проїзд на роботу

Досі вони сплачували за проїзд на роботу в сумі 6 грн за цінами, встановленими для громадського транспорту обласного центру

На засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики Ірина Вахович звернулася до начальника управління охорони здоров'я ОДА Ігоря Ващенюка з пропозицією підготувати відповідні розрахунки для компенасації перевізникам за перевезення медиків, які працюють на обласних комунальних медичних підприємствах і проживають в місті Луцьку. Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Голова облради Ірина Вахович запевняє, що в обласному бюджеті закумульовано достатньо ресурсу для того, щоб забезпечити такі ж умови і для працівників, які проживають в Луцьку. 

Досі ці люди сплачували за проїзд  на роботу в сумі 6 грн за цінами, встановленими для громадського транспорту обласного центру.

У той же час, для медиків з районів області доїзд на роботу безкоштовний. Голова облради Ірина Вахович запевняє, що в обласному бюджеті закумульовано достатньо ресурсу для того, щоб забезпечити такі ж умови і для працівників, які проживають в Луцьку.

Telegram Channel