Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чоловік вбив знайомого та наклав на себе руки

Поліція Полтавщини розслідує подвійне вбивство.

Фото Української правди.

Чоловік вбив знайомого та наклав на себе руки

Припускають, що люди посварилися під час відпочинку

 Таке подвійне вбивство сталося на Полтавщині. Тіло 35-річного потерпілого знайшли в будинку односельця. До цього, його кілька днів шукали знайомі та поліція, як безвісти зниклого, інформує обласне управління Національної поліції Полтавщини.

Невдовзі тіло розшукуваного знайшли на території домогосподарства 65-річного сусіда. Там же виявили й мертвого господаря. За попередньою версією слідства, між чоловіками виникла бійка під час спільного дозвілля. У ході конфлікту господар завдав гостеві тілесних ушкоджень не сумісних із життям.

Згідно з висновком експерта, розшукуваний загинув від численних ножових поранень, а пенсіонер помер унаслідок отруєння медикаментами.

Артем Родигін, заступник начальника поліції Полтавської області, зазначив: «У рамках відкритого кримінального провадження слідчі поліції здійснюють необхідні процесуальні дії. Вилучені з місця події речові докази направлені на експертизу. На даний час поліція встановлює фактичні обставини кримінального правопорушення для прийняття об’єктивного правового рішення». Згідно з висновком експерта, розшукуваний загинув від численних ножових поранень, а пенсіонер помер унаслідок отруєння медикаментами.

Telegram Channel