Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На ремонт дороги у Маневицькому районі передбачили 14 мільйонів гривень

Передбачено проведення капітального ремонту 15,9 кілометрів автомобільної дороги О 031169 Собіщиці — Колодії — Вовчицьк — /М-07/ — Комарово — Розничі — Р-14.

Фото Контракти.

На ремонт дороги у Маневицькому районі передбачили 14 мільйонів гривень

Автомобільну дорогу загального користування місцевого значення О 031169 Собіщиці — Колодії — Вовчицьк — /М-07/ — Комарово — Розничі — Р-14 включено до переліку доріг, де заплановане проведення капітального ремонту цього року. Про це у відповідь на звернення народної депутатки Ірини Констанкевич повідомила Волинська облдержадміністрація

Зокрема, у відповіді зазначено, що запланований розмір фінансування на дану дорогу становить 14 мільйонів гривень.

Як повідомлялося раніше у зверненні першого заступника голови Маневицької райдержадміністрації Андрія Бурака до народного депутата, у районі втілюється проеєкт міжнародної технічної допомоги ЄС «Дороги, що здійснюють польські та українські кордони», який реалізується Програмою транскордонного співробітництва Польща — Білорусь — Україна 2014-2020.

У районі втілюється проеєкт міжнародної технічної допомоги ЄС «Дороги, що здійснюють польські та українські кордони», який реалізується Програмою транскордонного співробітництва Польща — Білорусь — Україна 2014-2020.

В рамках даного проєкту передбачено проведення капітального ремонту 15,9 кілометрів автомобільної дороги О 031169 Собіщиці — Колодії — Вовчицьк — /М-07/ — Комарово — Розничі — Р-14. Проєкт розроблявся у 2017 році, загальний кошторис становив 1, 37 мільйони євро. Однак, зважаючи на коливання курсу валюти, інфляцію, вартість робіт здорожчала — до 54, 7 мільйонів гривень. Частину суми, на яку здорожчав кошторис, знайшли у місцевому бюджеті.

Ремонт дороги у розмірі 14 мільйонів гривень, про які зазначено, здійснюватимуть за рахунок залишку субвенції з державного бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах.

Джерело: Сайт Ірини Констанкевич.
Telegram Channel