Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині довелося вичищати «Панський ліс» від навезеного нехлюями сміття (фото)

Будьмо людьми!

Фото КНПП "Цуманська пуща"

На Волині довелося вичищати «Панський ліс» від навезеного нехлюями сміття (фото)

Дехто піклується лишень про чистоту власних осель...

Третя субота квітня в Україні відзначається як День довкілля.

На жаль, вкотре доводиться констатувати той факт, що бажання відпочити на природі чи прибрати до свят свої домівки часто стає причиною появи в лісах стихійних смітників.

Працівники КНПП «Цуманська пуща» щороку організовують прибирання територій, залучають до ініціатив місцеві громади. Цьогоріч на заваді такій толоці стала епідеміологічна ситуація в країні. Тим не менше, власними силами природоохоронці продовжують стежити за чистотою наших лісів.

Так, було організовано прибирання території біля адміністративного приміщення Парку та висаджено декоративні рослини. Працівники Озерського ПОНДВ розчистили стихійні смітники поблизу рекреаційних пунктів у с. Жабка та «Панському лісі», а також висадили понад 500 саджанців дуба біля с. Гайове та Домашів.

Так, було організовано прибирання території біля адміністративного приміщення Парку та висаджено декоративні рослини. Працівники Озерського ПОНДВ розчистили стихійні смітники поблизу рекреаційних пунктів у с. Жабка та «Панському лісі», а також висадили понад 500 саджанців дуба біля с. Гайове та Домашів. Олицько-Цуманське ПОНДВ організувало прибирання заплави р. Путилівка (с. Мочулки), а Лопатенське - прибирання та доповнення лісових культур в ур. Лопатень.

Пам'ятаймо, що ліс - це наше здорове життя. Бережімо його!

Telegram Channel