Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Андрій Парубій привіз на Волинь захисні халати від Фонду Петра Порошенка

«Передусім, ми надаємо допомогу тим закладам, які першими приймають людей із підозрою на коронавірус, таким як Волинська обласна інфекційна лікарня».

Фото ЄС.

Андрій Парубій привіз на Волинь захисні халати від Фонду Петра Порошенка

Народний депутат України Андрій Парубій прибув до Луцька, щоб передати Волинській обласній інфекційній лікарні сто захисних халатів для медичних працівників. Ці необхідні речі були закуплені коштом корпорації ROSHEN та надійшли до медичної установи через Фонд Петра Порошенка

Головний лікар інфекційної лікарні Руслан Морочковський розповів, що на даний момент медичний заклад надає необхідну допомогу пацієнтам, які надходять із коронавірусом. Він зазначив, що персонал занепокоєний тим, що знаходиться у зоні ризику, тому подякував Фонду Петра Порошенка за надану допомогу, адже захисні халати дозволять працівникам установи почуватися набагато безпечніше.

«Європейська Солідарність» та її народні депутати вже протягом декількох тижнів передають допомогу медичним закладам у різних областях України

«Європейська Солідарність» та її народні депутати вже протягом декількох тижнів передають допомогу медичним закладам у різних областях України. Ми усвідомлюємо, що найважливішим сьогодні є захист тих, хто стоїть на передовій боротьби із інфекцією – лікарів. На жаль, найвищий відсоток серед тих, хто захворів, – це якраз медичні працівники, тому ми передали до лікарні у Луцьку сто захисних халатів, які мають убезпечити лікарів від зараження. Передусім, ми надаємо допомогу тим закладам, які першими приймають людей із підозрою на коронавірус, таким як Волинська обласна інфекційна лікарня» – розповів Андрій Парубій.

«Я спілкувався із головними лікарями різних лікарень нашої області, які розповіли про потреби своїх медичних закладів. Фонд Петра Порошенка отримав інформацію від нас стосовно того, що необхідно лікарням на даний момент та передав допомогу, яка була закуплена в інших країнах. Ми будемо продовжувати цю роботу, ми знаємо стан справ у лікарнях, ми постійно на зв’язку з головними лікарями і, щойно ми отримаємо допомогу, вона буде направлена у заклади, які її потребують» – зазначив Голова Волинської територіальної організації Політичної партії «Європейська Солідарність» Іван Мирка.

 

Джерело: ЄС.
Telegram Channel