Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На узбіччі дороги знайшли застрелену дику свиню й четверо мертвих поросят

Тварина була вагітна.

Фото зі сторінки Славко Л. Ємільчинська районна організація УТМР (Ємільчинська РО УТМР) у Facebook.

На узбіччі дороги знайшли застрелену дику свиню й четверо мертвих поросят

Єгерська служба спільно з представниками поліції щоденно проводять рейди з метою виявлення підпалів сухої трави та браконьєрства

На кордоні мисливських угідь Ємільчинської районної організації українського товариства мисливців і рибалок та «Мисливці Полісся», між селами Новоолександрівка та Киселівка Ємільчинського району Житомирської області на узбіччі дороги була знайдена туша дикої свині, інформує Ємільчинська районна організація УТМР (Ємільчинська РО УТМР).

Під час розтину було виявлено вогнепальне поранення із нарізної зброї та четверо мертвих поросят всередині туші.

На виклик приїхали користувачі обох мисливських господарств, а також представник поліції та ветеринарної медицини. Під час розтину було виявлено вогнепальне поранення із нарізної зброї та четверо мертвих поросят всередині туші. Єгерська служба Ємільчинської РО УТМР звертається до всіх жінок: «Шановні, якщо ваш чоловік після нічного полювання (яке взагалі заборонено, а тим більше в даний період, коли народжується малеча), приносить додому м'ясо диких тварин, то знайте, що він такий же кровожерливий убивця, як ті, хто забрав життя цієї тварини, яка так і не стала матір'ю її чотирьох ненароджених малят!».

Telegram Channel