Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
 «Маніакальний садист»: співачка Лорд просить захистити від вітчима-садиста

Юлія Лорд розкрила жахливу сімейну таємницю.

Фото soundcloud.com.

«Маніакальний садист»: співачка Лорд просить захистити від вітчима-садиста

Зірка у відчаї записала відеозвернення

Українська співачка Ulia Lord, яка була популярна у 1990-х, шокувала зізнанням про смертельні погрози вітчима, інформує ТСН.

Виконавиця записала відеозверненням для Telegram-каналу Соломії Вітвіцької «Особливе з Соломією» із проханням допомоги.

«На карантині мені доводиться боротися за власне життя і життя моєї мами. Ситуація сягнула критичного піку і мені не лишається нічого іншого, як звернутися по допомогу. Багато років тому ми потрапили до лап маніакального садиста, який систематично знущався над нами морально та фізично. Бив, атакував образами, вбиваючи гідність і виправдовував свою тваринну жорстокість бажанням зробити з мене кращу людину. Сам – моральний взірець, має дві судимості, одну за групове зґвалтування, іншу – підробку документів», – зізналася артистка у відеозверненні.

Користуючись пропискою, він, зламавши замок, встановив свій  і не дає можливості мамі ні увійти, ні забрати документи або речі.

Співачка додала, що вітчим не живе з її мамою вже 11 років. Втім, за словами зірки, 15 квітня чоловік зібрав групу людей, з якими увірвався до квартири мами Юлії та зачинився з ними в помешканні.

«Користуючись пропискою, він, зламавши замок, встановив свій  і не дає можливості мамі ні увійти, ні забрати документи або речі. Я вимушена була приїхати і що ж я побачила – слідчо-оперативна група вела переговори з рейдерами, щоб вони не наражалися на неприємні наслідки, а добровільно пустили нас до квартири. Працівники поліції з колишнього вітчима взяли зобов’язання не перешкоджати в користуванні квартирою моїй мамі, вони взяли аналогічне зобов’язання з моєї мами також», – додала співачка.

Ulia Lord вважає, що правоохоронці виконують свої обов’язки неналежним чином. Також співачка повідомила, що після інциденту вітчим погрожує їй та мамі «фізичним знищенням».

 

Джерело: ТСН.
Telegram Channel