Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Лікарня у Володимирі-Волинському продовжує отримувати допомогу від бізнесу та волонтерів: від ковбаси до медобладнання

Медики подякували благодыйникам за допомогу.

Фото pixabay.com.

Лікарня у Володимирі-Волинському продовжує отримувати допомогу від бізнесу та волонтерів: від ковбаси до медобладнання

Медики наголошують, що звіти про усі фінансові надходження та отримане обладнання, медикаменти й засоби захисту будуть публічними і їх зможе контролювати громада

У Володимирі-Волинському благодійники долучаються до боротьби із коронавірусом. Окрім допомоги медзакладу, доброчинці надають продуктові набори для пацієнтів, які перебуватимуть на свята у стаціонарному відділенні.

За сприяння міського голови ПрАТ «Володимир-Волинська Птахофабрика’, ПП «Універсам», ТЗОВ «Володимир-Волинський хлібзавод» надали продукти для святкового обіду: тушки курей, яйця, ковбаси та паски.

Почесний президент корпорації «Укр-Петроль» Сергій Ковальчук разом із продуктами харчування передав маски володимир-волинцям похилого віку, людям з інвалідністю, сім’ям, які потрапили в СЖО.

Від благодійників, які побажали залишитись невідомими, терапевтичному відділенню територіального медичного об’єднання надійшла допомога у вигляді миючих засобів.

За останній тиждень Володимир-Волинська птахофабрика придбала кисневий концентратор для забезпечення кисневої терапії пацієнтам, а також про багаторазові комбінезони для більш дієвого захисту медичних працівників. Від Валерія Діброви, керівника ТзОВ «П’ятидні», медустанова отримала пробірки з аплікаторами, призначені для забору мазків із носоглотки з наступним проведенням діагностики ПЛР, яка дозволяє встановити діагноз COVID-19.

Керівник ТзОВ «Гербор Холдинг» Олег Борбелюк разом з настоятелькою Святогорського Успенського Зимненського ставропігійного монастиря ігуменією Стефанією та представниками Благодійного фонду  Оксани Марченко передали лікарні маски-респіратори FFP3, хірургічні комплекти, деззасоби, внутрішньовенні катетери, захисні окуляри тощо.

Дві бактерицидні лампи, що дозволять проводити якісну дезінфекцію приміщень, ТМО отримало від  від місцевого підприємця Андрія Принди, ще чотири – від першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука та його дружини Іванни Матвійчук. Лампи були передані в рентгенологічний кабінет, адже там проходять обстеження хворі з підозрою на COVID-19. Це обладнання дасть можливість проводити повне знезараження рентгнкабінету.

Багаторазові костюми біологічного захисту, до складу яких входять комбінезон, фартух, бахіли, передала медустанові заступник міського голови Лариса Кулікова. КП «Володимир-Волинське ТМО » отримало 100 захисних щитків, надрукованих на 3D-принтер небайдужими мешканцями міста Вадимом Музичуком, Святославом Вульфом, Олександром Сенатором та львів’янкою Юлією Філіпович.

А від благодійників, які побажали залишитись невідомими, терапевтичному відділенню територіального медичного об’єднання надійшла допомога у вигляді миючих засобів.

Джерело: Офіційний сайт Володимир-Волинської міськради.
Telegram Channel