Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Російська православна церква не вірить в існування інопланетян

«Демоне, ти з якої планети?»

Фото Youtube.com.

Російська православна церква не вірить в існування інопланетян

Представників позаземних цивілізацій підопічні Кирила вважають бісами

Російська православна церква прирівняла інопланетян до бісів, відмовившись визнати існування позаземних цивілізацій.

Про це заявив російський митрополит Іларіон (Алфеєв) в ефірі місцевого телебачення, повідомляє «Лівий берег» із посиланням на «Интерфакс».

«Якби справді існували якісь інопланетні цивілізації, то в Священному нашому Писанні, у Біблії, було б обов’язково про це хоч щось сказано. Якщо про це нічого не сказано, значить, ми виходимо з того, що їх не існує», – заявив Іларіон.

«Якби справді існували якісь інопланетні цивілізації, то в Священному нашому Писанні, у Біблії, було б обов’язково про це хоч щось сказано».

На підтвердження своєї позиції він навів видану 1975 року книгу відомого богослова Російської зарубіжної церкви ієромонаха Серафима Роуза «Православ’я і релігія майбутнього».

У цій книзі зібрані свідчення людей, які бачили інопланетян і НЛО, автор порівнює ці розповіді з історіями про бісів – історіями, яких «є вдосталь у житійній літературі».

«Він доводить у цій своїй книзі, що ті люди, які нібито бачили інопланетян, вони якраз бачили тих самих демонів, в існування яких багато хто зараз відмовляються вірити», – сказав митрополит.

При цьому він зазначив, що церква вірить в існування ангелів і демонів «не тому, що десь це написано, а тому, що це підтверджується багатовіковим досвідом церковних людей».     

Telegram Channel