Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ковельські медики виходять на майдан

Лікарі не задоволені призначенням.

Фото: Валентин ВІТЕР/Фейсбук

Ковельські медики виходять на майдан

Конкурсна комісія на зайняття посади керівника КНП Ковельського МТМО визнала переможцем Вітра Валентина Степановича

Колектив Ковельського МТМО висунули кандидатом свою колегу Світлану Гаврилюк, втім, конкурсна комісія не врахувала бажання колективу. Про це йдеться на сторінці медзакладу у фейсбуці. «Очікування медичних працівників не здійснилося — комісія не підтримала кандидатуру колективу Гаврилюк Світлану Володимирівну, яка зараз займає посаду головного лікаря пологового будинку. Бажання 1500 колективу на жаль не враховані».

Тож лікарі вимагають від конкурсної комісії публічного пояснення. «Шановні ковельчани запрошуємо вас 21.04.2020 року на 11.00 годину на площу перед міською радою на ВІЧЕ на підтримку кандидатури на зайняття посади керівника Ковельського МТМО Гаврилюк Світлани Володимирівни, а також членів конкурсної комісії щоб дати відповідь ЧОМУ бажання 1500 працівників колективу не враховані!». 

 

 Крім того, депутат Ковельської міської ради від «УКРОПу» Володимир Косцьов’ят звернувся до Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства освіти і науки України, Кабінету Міністрів України, Національної поліції України, поліції Волинської області, НАБУ, голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, народних депутатів Ігоря Палиці, Вячеслава Рубльова, Валерія Стернійчука, Ігоря Гузя, голови Волинської обласної ради Ірини Вахович  та міського голови Ковеля Олега Кіндера з питання: Чи все гаразд з дисертацією можливого нового очільника Ковельське МТМО?

Бажання 1500 колективу на жаль не враховані.

У своїму відеозверненні Володимир Косцьов’ят зазначає: Що зробив для мене пан Вітер? Ніхто не знає! Його просто підтримує пан Кіндер. А пані Гаврилюк підтримують 1500 працівників Ковельського МТОМО. Пропоную лікарям оголосити страйк на один день, щоб «цар» Ковеля пан Кіндер і його фейкова конкурсна комісія на крилах вітру полетіла якнайдалі від Ковеля. Нехай всі чиновники «Білого дому» один день попрацюють на місці лікарів. Так я підтримую  справедливість» - зазначив депутат.

Telegram Channel