Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинянин віддав життя за Україну (Оновлено)

Герою слава!

Фото з фейсбук-сторінки Степана СУСА.

Волинянин віддав життя за Україну (Оновлено)

На другий день Великодня не стало уродженця Любомля, лейтенанта Андрія Шинкарука (на фото)

Про це повідомив колишній військовий капелан львівської Академії сухопутних військ, єпископ Української Греко-католицької церкви Степан Сус.  

«Сьогодні на сході України від рук ворогів, які нічого не шанують, навіть свято Воскресіння Господнє, загинув лейтенант Шинкарук Андрій, випускник Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

Слава Україні! Героям слава!

Вічная пам’ять!

Згадаймо Героя України у нашій молитві!», – написав отець Степан Сус на своїй сторінці у Facebook.

«Згадаймо Героя України у нашій молитві!».

Андрій Шинкарук пішов на війну ще у 2014 році. «В нас знову втрати... В БТрО «Волинь». Він був справжнім СОЛДАТОМ в 2014 році... Загинув 20.04.2020 – справжнім ОФІЦЕРОМ... Клята сука-війна, коли ж ти наситишся?» – написав на своїй сторінці у фейсбуці колишній керівник батальйону територіальної оборони «Волинь», екскерівник роти «Світязь», заступник начальника поліції Волинської області Сергій Козак.

Герою слава!
Герою слава!

 Як повідомили в прес-центрі штабу ООС, 20 квітня поблизу Мар’їнки в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог застосував проти наших воїнів ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Внаслідок злочинних дій російських окупантів двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали поранення. Воїнам надано необхідну допомогу та евакуйовано до військового медичного закладу.

Нажаль, ще один український захисник отримав поранення, не сумісні з життям.

«Клята сука-війна, коли ж ти наситишся?».

Командування Об’єднаних сил висловлює щирі та глибокі співчуття рідним і близьким загиблого героя.

Підступні обстріли з боку російських найманців не залишилися безкарним – з наявних вогневих засобів наші військовослужбовці надали жорстку та рішучу відповідь. 

Telegram Channel