Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Нововолинську – обнадійлива інформація щодо коронавірусу

У місті не вистачає медикиів.

Фото pixabay.com.

У Нововолинську – обнадійлива інформація щодо коронавірусу

За минулу добу в шахтарське місто з обласного лабораторного центру надійшли результати ПЛР (полімеразно – ланцюгова реакція) 27 пацієнтів, які перебували в групі підозрілих на наявність коронавірусної інфекції. І всі вони виявилися негативними

Кількість хворих, які борються із цією недугою, у Нововолинську не зросла. Більше того, частина з них, які почуваються краще, будуть переведені на амбулаторне лікування. Про це сказав на черговій прес – конференції Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков.

З 9 квітня медпрацівники, які опікають хворих у вогнищі боротьби з небезпечною недугою, отримують безкоштовне харчування.

Разом з тим він повідомив, що найближчими днями, після завершення усіх підготовчих робіт, у Нововолинську все ж таки будуть облаштовані блокпости на в’їздах і виїздах з міста. Медичні установи й надалі отримують засоби захисту від коронавірусу. А з 9 квітня медпрацівники, які опікають хворих у вогнищі боротьби з небезпечною недугою, отримують безкоштовне харчування. Однак опорний медичний заклад – Нововолинська центральна міська лікарня – і надалі потребує працівників.

Telegram Channel