Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Івано-Франківщині вже у шести священників підтвердили коронавірус

Немає слів...

Фото pravda.com.ua

На Івано-Франківщині вже у шести священників підтвердили коронавірус

Два із них – з Калушського району, один – з Коломийського, 2 – з Івано-Франківська і один – із Богородчанського району

У шести священників Івано-Франківської області підтвердили коронавірус.

Про це повідомив в.о. голови Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів на брифінгу 21 квітня, інформує Українська правда.

На сьогоднішній день в 11 священників є підозра на COVID-19. Із цих 11 – у 6 є вже позитивні аналізи, у 4 – негативні і 1 у стані очікування.

«На сьогоднішній день в 11 священників є підозра на COVID-19. Із цих 11 – у 6 є вже позитивні аналізи, у 4 – негативні і 1 у стані очікування. Із тих 6, які підтверджені, два – з Калушського району, один – з Коломийського, 2 – з Івано-Франківська і один – із Богородчанського району», - сказав Федорів.

За словами в.о. голови ОДА, під час великодніх свят в області у різний спосіб пройшли богослужіння в 1 тисячі 68 храмах різних конфесій. Десь вони проходили онлайн, а десь із людьми, але з дотриманням карантинних правил.

Федорів додав, що здебільшого і священники, і прихожани віднеслися адекватно до обмежень. Упродовж Великодня надійшло 4 повідомлення про порушення, які «не знайшли підтвердження».  

Також, за словами, в.о. голови ОДА, відносно одного священнослужителя склали протокол за недотримання карантину, його спрямують до суду. 

Один священник в області помер від двосторонньої пневмонії. Його аналізи передали в лабораторію у Києві, результати очікують.

Telegram Channel