Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Луцький завод виготовить 29 тролейбусів для рідного міста

Попередньо місто планує вже у вересні отримати перші 6 тролейбусів.

Фото ДП «Автоскладальний завод № 1».

Луцький завод виготовить 29 тролейбусів для рідного міста

На адресу ДП «Автоскладальний завод № 1» надійшов лист, у якому зазначено, що згідно з рішенням Луцької міської ради ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» визнане переможцем тендеру на постачання 29 нових низькопідлогових 12-метрових тролейбусів, включно з комплектом запасних частин та витратних матеріалів, обладнання та інструменту для технічного обслуговування, ремонту і пов’язаної діяльності

Тендер на придбання нових тролейбусів для міста Луцька було оголошено ще у серпні 2019 року в рамках реалізації проекту «Міський громадський транспорт України». Фінансування замовлення частково буде здійснено за рахунок позики Європейського інвестиційного банку, йдеться на сайті заводу.

Попередньо плануємо вже у вересні отримати перші 6 тролейбусів

Новину прокоментував радник міського голови Ігор Поліщук. «Багато лучан запитують коли відбудуться поставки тролейбусів і скільки нових тролейбусів вийде на лінію цього року, - зазначив він. - Попередньо плануємо вже у вересні отримати перші 6 тролейбусів у разі відсутності форс-мажорних обставин, однак точну інформацію по графіку поставок тролейбусів повідомимо після підписання контракту, що заплановано на 27 квітня».

Telegram Channel