Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Сьогодні у Луцьку ремонтуватимуть світлофори

Світлофори, на яких проводитимуться роботи, відключать на кілька годин.

фото з фейсбук-сторінки Григорія НЕДОПАДА.

Сьогодні у Луцьку ремонтуватимуть світлофори

Пристрої регулювання дорожнього руху будуть відключені

Із 9 00 до 12 00 здійснюватиметься ремонт світлофора по вул. Грушевського, біля Волинської обласної лікарні, упродовж дня буде проведено реконструкцію світлофорних об’єктів на виїзді від Там Таму та в районі вул. Володимирської, 105 (район МКБ). про це у фейсбуці інформує заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Загальна вартість робіт з капітального ремонту світлофорних об'єктів — 11 889 986,10 грн, з яких 216 644 євро — це кошти ЄС, решту профінансовано з міського бюджету.

Капітальний ремонт сорока світлофорних об’єктів і створення центрального пульту управління світлофорами реалізується за кошти Європейського союзу в рамках проєкту «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма та Луцька» через Програму транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020. Комунальним підприємством «Луцьксвітло» вже проведено ремонт на десяти локаціях міста. При цьому було замінено застарілі та частково непрацюючі світлофори на більш сучасні, енергоефективні з LED-підсвіткою. Жителі Луцька позитивно сприймають нововведення, адже нові прилади є значно яскравішими за колишні та мають вмонтований відлік часу, а деякі і звукові сигнали для людей із вадами зору. Крім того, із допомогою центрального пульту управління існуватиме можливість дистанційного керування та усунення неполадок у роботі світлофорів.

Загальна вартість робіт з капітального ремонту світлофорних об'єктів — 11 889 986,10 грн, з яких 216 644 євро — це кошти ЄС, решту профінансовано з міського бюджету, зазначає Григорій Недопад.

Працює над реалізацією проєкту Управління міжнародного співробітництва та проєктної діяльності Луцької міської ради. працівники докладають максимум зусиль, щоб залучати європейські інвестиції та грантові кошти на реалізацію ряду міжнародних проєктів у Луцьку, - пише чиновник.

Telegram Channel