Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Андрій Парубій передав допомогу від Порошенка волинським лікарням

Ковельське МТМО - уже другий медичний заклад після обласної інфекційної лікарні, куди Фонд Порошенка спрямував допомогу.

Фото ЄС.

Андрій Парубій передав допомогу від Порошенка волинським лікарням

Депутат фракції «Європейська Солідарність» Андрій Парубій спільно з місцевою організацією партії передав медичне обладнання Ковельській МТМО, яке напередодні профінансував Фонд Порошенка

 Зокрема, було закуплено розхідні матеріали для апаратів ШВЛ, в тому числі дихальні трубки, аспіраційні катетери, кисневі маски та фільтри, а також засоби індивідуального захисту. «В період карантину ми дуже потребуємо захисних та комплектуючих матеріалів, тому дуже дякуємо Фонду Порошенка за надану допомогу», – розповіла завідувачка реанімаційного відділення Ковельського МТМО Тетяна Приходько.

 

 Андрій Парубій звернувся до колективу лікарні і подякував за сумлінну працю на передовій боротьби з епідемією. «Ми знаємо, що ваша лікарня є закладом першої хвилі, і що комплектуючі для апаратів ШВЛ є важливими для вашого закладу. Тому, для мене велика честь посприяти вам у боротьбі із пандемією, та передати допомогу від Фонду Порошенка та «Європейської Солідарності», – зазначив він.

Для мене велика честь посприяти вам у боротьбі із пандемією, та передати допомогу від Фонду Порошенка та «Європейської Солідарності»

Голова Волинської територіальної організації партії Іван Мирка зазначив, що допомога лікарням у боротьбі з епідемією буде продовжена.

«Сьогодні нашою метою є об’єднання зусиль громадян для протистояння пандемії. Наша команда була і залишається партнером для всіх, хто потребує допомоги у мирні та скрутні часи. Я спілкувався із головними лікарями різних лікарень нашої області, які розповіли про потреби своїх медичних закладів. Фонд Порошенка отримав інформацію від нас стосовно того, що необхідно лікарням на даний момент та передав допомогу, яка була закуплена в інших країнах. Ми будемо продовжувати цю роботу, ми знаємо стан справ у лікарнях, ми постійно на зв’язку з головними лікарями і, щойно ми знову отримаємо допомогу, вона буде направлена у заклади, які її потребують», – зазначив він.

Зазначимо, що допомогу від Фонду Порошенка отримала і Волинська обласна інфекційна лікарня.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel