Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Любешівській ОТГ вирішили: оскільки карантин затягнувся, людям треба допомогти

Підприємцям полегшать податкове навантаження.

Любешівська ОТГ

У Любешівській ОТГ вирішили: оскільки карантин затягнувся, людям треба допомогти

Аби підтримати платників податків у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) селищний голова Олег Кух ініціював зменшення податкового навантаження для підприємців Любешівської громади (1-ї групи платників податку)

Він доручив управлінню фінансів розробити відповідний проєкт рішення, який буде розглянуто на найближчому черговому засіданні Любешівської селищної ради.

Проєктом рішення передбачено зменшення ставки єдиного податку для платників 1 групи з 10 до 5 відсотків розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня податкового (звітного) року.

Як результат, на офіційному сайті селищної ради оприлюднено проєкт рішення: «Про внесення змін до рішення селищної ради від 27.06.2019 «Про встановлення єдиного податку на території об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», яким передбачено зменшення ставки єдиного податку для платників 1 групи з 10 до 5 відсотків розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня податкового (звітного) року. Про це інформує сайт Любешівської ОТГ.

Telegram Channel