Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинянин вкрав кросівки, перевзувшись у них прямо в магазині

Суд наклав арешт на вилучені старі кросівки (фото ілюстративне).

Фото БУГ.

Волинянин вкрав кросівки, перевзувшись у них прямо в магазині

Тепер його намагаються знайти по старому взутті, яке він залишив на місці злочину

Невідомий молодик в «Епіцентері», що у Нововолинську, вкрав спортивне взуття. Хлопець перевзувся у нові кросівки, які взяв на прилавку, натомість залишивши своє взуття, вийшов з магазину, повідомляє БУГ.

До суду надійшло клопотання від слідчого Нововолинського відділення поліції про арешт тимчасово вилученого майна, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст.185 КК України(крадіжка), – йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду від 17-го квітня.

У ході огляду магазину працівником поліції було вилучено пару бувших у вжитку чоловічих кросівок чорного кольору марки NIKE, які залишив злочинець. Вилучене взуття зберігається у відділенні поліції.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 16-го квітня невстановлений молодий чоловік в ТЦ «ЕПІЦЕНТР» взяв з прилавка чорні чоловічі кросівки «NIKE», вартістю 1440 гривень, взувся у них, залишивши свої кросівки, покинув магазин.

Про подію у поліцію повідомив охоронець. У ході огляду магазину працівником поліції було вилучено пару бувших у вжитку чоловічих кросівок чорного кольору марки NIKE, які залишив злочинець. Вилучене взуття зберігається у відділенні поліції.

Слідчий зазначає, що вилучені кросівки мають значення речових доказів у даній справі, як речі злочинця, які мають значення для його ідентифікації, тому просить клопотання задовольнити.

Суд ухвалив задовольнити клопотання слідчого та наклав тимчасовий арешт на вилучені кросівки.

Джерело: БУГ.
Telegram Channel