Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Понад півтора мільйона гривень на інсулін отримає з держбюджету Ковель

Обранці розглянули майже 60 питань порядку денного.

Фото: Ковельська міська рада

Понад півтора мільйона гривень на інсулін отримає з держбюджету Ковель

Сьогодні відбулась 66-а сесія Ковельської міської ради

 Депутати засідали у закритому режимі. Відповідне рішення прийняли обранці громади. Які питання розглянули у ході роботи сесії - повідомляють на офіційному сайті Ковельської міської ради.

На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого в зоні проведення ООС волинянина, лейтенанта Андрія Шинкарука.

Депутати розглянули майже 60 питань порядку денного. З-поміж іншого, депутати внесли зміни до міського кошторису на 2020 рік.

З державного бюджету місто отримає понад півтора мільйона гривень на інсулін для хворих на цукровий діабет.

Оновлено показники міського бюджету у зв’язку з виділенням з резервного фонду понад мільйон вісімсот тисяч гривень. Вони відповідно до рішення комісії ТЕБ та НС спрямовані на заходи щодо запобігання поширення коронавірусу. Це кошти, про що ми інформували раніше, використані на придбання дезінфікуючих препаратів, засобів індивідуального захисту, ліків, виробів медичного призначення, антисептиків тощо. У разі потреби - для закупівлі продуктів харчування медпрацівникам, які надаватимуть допомогу хворим на COVID – 19.

Депутати розглянули майже 60 питань порядку денного. З-поміж іншого, депутати внесли зміни до міського кошторису на 2020 рік.

Після обговорення погодили обранці громади рішення про затвердження детального плану території реконструкції парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки, бульвару Лесі Українки, площі зі сторони парку та вулиці Незалежності.

На сесії розглянуто майже 40 питань з регулювання земельних відносин в місті. Вони стосуються надання дозволів на розроблення документації, складання проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд, індивідуальних гаражів, садівництва, затвердження проєктів землеустрою, надання ділянок в оренду та постійне користування, договорів оренди землі, її власності тощо.

Затверджено Регламент управління «Центр надання адміністративних послуг» та графік його роботи і прийому громадян.

Джерело: Ковельська міська рада
Telegram Channel