Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Відвідуваність луцьких кладовищ протягом вихідних перебуватиме під посиленим контролем

Волинь-нова

Відвідуваність луцьких кладовищ протягом вихідних перебуватиме під посиленим контролем

Про це сьогодні, під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад. Він розповів, що відповідно до постанови Головного державного санітарного лікаря України від 21.04.2020 № 11 “Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) у поминальні дні”, кладовища Луцька та Прилуцького старостинського округу бути закриті до 12 травня. Відтак, звернувся до представників патрульної поліції міста та департаменту муніципальної варти із проханням запровадити посилений контроль над дотриманням цієї постанови

Окрім того, члени комісії ознайомились із відомостями щодо епідеміологічної ситуації у місті Луцьку. Загалом, на Волині зафіксовано 203 випадки захворюваності на COVID-19, 15 із яких — за останню добу. На сьогодні у Луцьку зареєстровано вже 60 випадків, з яких повністю одужали 11 осіб.

Представники виконавчих органів міської влади також продовжують впровадження протиепідемічних заходів: інспектори муніципальної варти патрулюють місто на предмет дотримання умов карантину, працівники житлово-комунальної сфери активно продовжують роботи із дезінфекції під’їздів багатоквартирних будинків, доріг нашого міста.

Триває перевірка контактних осіб захворюваних, а також контроль за дотриманням умов самоізоляції осіб, що повернулись із-за кордону. Зокрема, працівники поліції повідомили, що за останню добу надійшло 11 повідомлень про порушення правил карантину. Починаючи з 20 березня до Луцька із-за кордону повернулись 598 осіб, з яких для 433-х період самоізоляції закінчився.

Представники виконавчих органів міської влади також продовжують впровадження протиепідемічних заходів: інспектори муніципальної варти патрулюють місто на предмет дотримання умов карантину, працівники житлово-комунальної сфери активно продовжують роботи із дезінфекції під’їздів багатоквартирних будинків, доріг нашого міста. В дистанційному режимі триває й освітній процес, втім, що не завадить учням та випускникам готуватись до ЗНО та вступу у вищі навчальні заклади.

Джерело: Луцька міська рада
Telegram Channel