Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Рівному 34-річний рецидивіст забив до смерті пенсіонера (Фото)

Як же ж так?!

Фото Національної поліції.

У Рівному 34-річний рецидивіст забив до смерті пенсіонера (Фото)

За скоєне йому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі

У результаті проведених розшукових заходів оперативники Рівненського відділу поліції вийшли на слід зловмисника, який завдав 62-річному чоловікові умисні тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до смерті, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Повідомлення про те, що сусід нерухомо лежить на підлозі у кімнаті гуртожитку на вулиці Відінській, до поліції надійшло ще 19 квітня від 27-річного жителя Рівного.

Слідчо-оперативна група на місці події виявила 62-річного чоловіка без ознак життя та із наявними тілесними ушкодженнями.

Слідчо-оперативна група на місці події виявила 62-річного чоловіка без ознак життя та із наявними тілесними ушкодженнями. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть рівнянина настала внаслідок травматичного шоку, закритої тупої травми грудей з численними переломами ребер, травматичного пневмотораксу.

Працівники карного розшуку встановили, що злочину може бути причетний 34-річний житель обласного центру. Він разом із співмешканкою попросилися пожити у чоловіка, доки не підшукають інше житло. Господар кімнати погодився і в подальшому всі разом частенько проводили час за чаркою.

Однак, коли 34-річний чоловік перебував напідпитку, поводив себе агресивно. Так сталося і ввечері 17 квітня. Спочатку всі сіли до столу. Невдовзі 62-річний чоловік пішов спати, але його розбудив квартирант і почав вимагати, аби той знову приєднався до компанії. Отримавши відмову, 34-річний рівнянин почав бити пенсіонера руками та ногами по тілу. Як тільки зігнав лють, разом із жінкою пішли з гуртожитку. Наступного дня сусіди бачили, що чоловік ще тримався на ногах, а за два дні його виявили без ознак життя.

Поліцейські розшукали 34-річного жителя обласного центру, який і раніше притягався до кримінальної відповідальності за наругу над могилою. Слідчі йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).  23 квітня суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

За скоєне йому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Telegram Channel