Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Підприємці взяли штурмом два ринки і відновили торгівлю

Підприємці хочуть торгувати!

Фото із сторінки Галини Залоги у Facebook.

Підприємці взяли штурмом два ринки і відновили торгівлю

Торговці силою відкрили ворота ринків і приступили до роботи в Кам'янському на Дніпропетровщині

Про це повідомила в фейсбуці місцева жителька Галина Залога, інформує Цензор.НЕТ.

«Сьогодні підприємці не витримали і штурмом воріт ринків Центрального та Димитрівського м. Кам'янське реалізували своє право на працю. Звертаємося до усіх гілок влади: схаменіться і дайте маленьким підприємцям вижити і годувати свої сім'ї!!!» — написала вона.

Залога виклала кілька знятих на ринку відео зі своїми коментарями. Вона демонструє, що черг або великого скупчення людей нема, а продавці дотримуються санітарних норм.

На відео помітно, що у деяких покупців маски опущені під підборіддя, а на вході в ринок не дотримується безпечна дистанція у 1,5 метри. На відео відсутні поліцейські або представники влади.  

«У масочках, у  рукавичках. Дезінфектори є, ось вони стоять. Черги, ви спостерігаєте тут черги? Зверніть увагу, черг немає. Ось він, ось він, ринок», - говорить жінка.

При цьому на відео помітно, що у деяких покупців маски опущені під підборіддя, а на вході в ринок не дотримується безпечна дистанція у 1,5 метри. На відео відсутні поліцейські або представники влади. На сайті головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області про самовільне відкриття ринків нічого не сказано.

Telegram Channel