Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Рівненщині 21-річний парубок BMW купив, водійські права купив, а ось вміння кермувати автівкою – не купив (Фото)

Ото вгатився!

Фото Національної поліції.

На Рівненщині 21-річний парубок BMW купив, водійські права купив, а ось вміння кермувати автівкою – не купив (Фото)

Постраждали металевий паркан, дві клумби та квіткова крамниця...

Слідчі розслідують нічну автопригоду у Рівному, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 25 квітня, близько 23:30 на вулиці Соборній обласного центру. 

Поліцейські на місці події встановили, що 21-річний житель села Рогачів Рівненського району, керуючи автомобілем «BMW 320 D», не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням та в’їхав у придорожнє металеве огородження та дві клумби. Фрагментами паркану було пошкоджено вітрину та майно квіткового магазину. 

21-річний житель села Рогачів Рівненського району, керуючи автомобілем «BMW 320 D», не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням та в’їхав у придорожнє металеве огородження та дві клумби. Фрагментами паркану було пошкоджено вітрину та майно квіткового магазину. 

Внаслідок ДТП керманича доставили у лікарню, де медики діагностували в нього забій грудини, забій м'яких тканин потилиці, поверхневі забійні рани обличчя. Після надання  допомоги парубка відпустили. 

У салоні авто також перебував пасажир, який у ДТП не постраждав. 

Відповідно до освідування алкотестером «Драгер» кермувальник був тверезий. Однак, у нього ще відібрали зразки крові для визначення наркотичного сп’яніння. 

Слідчим Рівненського відділу поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на спецмайданчик села Городок.

Telegram Channel