Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Генпрокурор Венедіктова «забула» задекларувати квартиру у Києві у півмільйона доларів (Відео)

Будинок, де проживає Генпрокурор Венедіктова.

Радіо Свобода.

Генпрокурор Венедіктова «забула» задекларувати квартиру у Києві у півмільйона доларів (Відео)

На питання журналістів, чому вона не внесла це житло, генпрокурорка відповіла, що у неї «все відображається як треба»

Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова не вказала в декларації квартиру на вулиці Круглоуніверситетська міста Київ, у якій проживає зараз. При цьому глава ОГП у декларації станом на 2020 рік повідомила, що її місце проживання в Харківській області, повідомляє 5 канал з посиланням на «Радіо Свобода».

Ірина Венедіктова.
Ірина Венедіктова.

 На питання журналістів, чому вона не внесла це житло, генпрокурорка відповіла, що у неї «все відображається як треба». «Дивіться, я юрист за фахом. Більш того, зі мною зараз працюють юристи адвокати на постійній основі. Все, що відбувається в моєму, знову ж кажу, приватно-публічного житті – все відображається таким чином, як треба, повірте мені. Я можу забезпечити собі професійний юридичний супровід», – сказала вона.

Також Венедіктова не відповіла, придбала вона квартиру або ж орендує.

Також Венедіктова не відповіла, придбала вона квартиру або ж орендує. «А ви знаєте, що декларація публікується в конкретні дати. Якби я придбала це житло, ви б побачили моє придбання. Тому ви можете розуміти, що є різні механізми, коли і як люди проживають. Якби воно було в моїй власності, ви б побачили зміни в декларативному стані», – уникла прямої відповіді генпрокурорка.

Також біля цього будинку був помічений чоловік Венедіктової, заступник начальника Департаменту кіберполіції Національної поліції України Денис Колесников.

Відзначається, що в будинку, де проживає Венедіктова, є квартири за ціною від 500 і 750 тисяч доларів. Оренда ж обійдеться мінімум у 2,5 тисячі доларів.

Журналісти додали, що ще три тижні тому надіслали запит до ОГП про нерухомість Венедіктової та отримали таку відповідь: «Ваші запити від 1 і 21 квітня з приводу надання коментарів розглянуто. Інформуємо вас, що у зв'язку з завантаженістю робочого графіка генерального прокурора Венедіктової І.В. поки провести інтерв'ю не представляється можливим. Як тільки виникне така можливість, вам буде повідомлено про неї додатково».

 

Джерело: 5 канал
Telegram Channel