Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Камінь-Каширщині навчання через коронавірус не припинено

Технічний прогрес дозволяє вчитися дома.

Фото: КДПУ.

На Камінь-Каширщині навчання через коронавірус не припинено

У зв'язку із запровадженням карантину який триватиме до 12 травня, колектив Камінь-Каширського вищого профтехучилища організовує освітню діяльність дистанційно

Для цього було внесено зміни в навчальні плани та розклад навчальних занять із урахуванням можливості забезпечення дистанційного навчання із відповідних предметів та професій. Зокрема, створено засоби для здійснення навчальної діяльності із предметів загальноосвітньої підготовки, спеціальних предметів будівельного, кулінарного, зварювального, ІКТ-профілів, виробничого навчання з професії «оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».

Уся навчальна інформація та завдання регулярно розміщуються на сайті закладу, на сторінках розкладу уроків навчальних груп.

Для комунікації з учнями та розміщення навчальних матеріалів і завдань, оцінювання здобувачів професійної освіти педагоги використовують такі засоби: мобільний додаток Viber, освітню платформу Google Клас, сервіси для створення тестів Google Форми, усі сервіси Google Диску, персональні сайти та блоги, платформи для відеоконференцій ZOOM, Skype. Разом з тим, уся навчальна інформація та завдання регулярно розміщуються на сайті закладу, на сторінках розкладу уроків навчальних груп. Про це інформує сайт Камінь-Каширського ВПУ.

Telegram Channel