Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинських бібліотекарів навчатимуть тренери з Данії

Тренінг триватиме два тижні.

Фото Josh Lee.

Волинських бібліотекарів навчатимуть тренери з Данії

У межах міжнародного проєкту працівники книгозбірень з України та Білорусі опановуватимуть створення інноваційних бібліотечних послуг, які розвиватимуть культурні та творчі індустрії цих країн

Волинська наукова бібліотека імені Олени Пчілки виграла конкурс і стала учасницею ініціативи «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги», що реалізується Українською бібліотечною асоціацією за підтримки Європейського Союзу (програма Дім Європи), йдеться у повідомленні книгозбірні.

Усього на конкурс надійшло 103 заявки з усіх областей України та Білорусі, серед яких було відібрано 33 бібліотекарі.

Проєкту втілюватиметься з використанням спеціальної методології «Дизайн-мислення для бібліотек», що була розроблена Публічною бібліотекою м. Чикаго (США) та м. Орхуса (Данія) за підтримки Фонду Білла та Мелінди Гейтс.

Варто зазначити, що усього на конкурс надійшло 103 заявки з усіх областей України та Білорусі, серед яких було відібрано 33 бібліотекарі. На учасників чекатиме двотижневе навчання за участю датських та українських тренерів, а також розробка та впровадження нової інноваційної послуги для розвитку креативних індустрій. 

Telegram Channel