Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Родичі вже плакали над кремованим прахом померлої від коронавірусу 74-річної жінки, аж раптом їм повідомили, ...що вона жива!

Сказитися можна!

Фото medialeaks.ru

Родичі вже плакали над кремованим прахом померлої від коронавірусу 74-річної жінки, аж раптом їм повідомили, ...що вона жива!

У лікарні трапилася якась плутанина...

У місті Ґуаякіль в Еквадорі родичі попрощались з 74-річної Альбою Марурі, яку вважали померлою від коронавірусної хвороби COVID-19, а потім дізналися, що бабуся все ще жива.

Як пише УНІАН з посиланням на Reuters, жінку госпіталізували в одну з місцевих лікарень з високою температурою, утрудненим диханням 27 березня. Пізніше її перевели у відділення інтенсивної терапії, але це не допомогло: медики повідомили родичам, що вона померла в той же день.

Стареньку вирішили кремувати, а після спалення тіла її прах помістили у залізну скриньку. Родичі вже встигли змиритися з втратою, але, як виявилося, даремно.

Через тиждень працівники лікарні видали родині Альби нібито її останки. Стареньку вирішили кремувати, а після спалення тіла її прах помістили у залізну скриньку. Родичі вже встигли змиритися з втратою, але, як виявилося, даремно.

Від співробітників лікарні несподівано надійшли нові звістки про Альбу. Медики прибули в будинок до сім'ї Марурі і повідомили рідним, що старенька жива.

Telegram Channel