Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
42,5 тисячі захисних медичних костюмів від Порошенка прибули в Україну

Наступний вантаж із Сеула очікується за кілька днів.

Фото ЄС.

42,5 тисячі захисних медичних костюмів від Порошенка прибули в Україну

42,5 тисячі захисних костюмів для медиків, куплені Фондом Порошенка та компанією РОШЕН у Південній Кореї, прибули до Києва

Це – четверта партія костюмів, яка найближчими днями надійде у медзаклади по всій країні.

 

 Попередні 30 тисяч костюмів вже передані в лікарні в усі регіони України – перш за все в осередки спалаху коронавірусної хвороби. Загалом Фонд Порошенка та компанія Рошен закупили 130 тисяч захисних медичних костюмів. Наступний вантаж із Сеула очікується за кілька днів.

Як відомо, в Україні вже близько двох тисяч медичних працівників інфіковані COVID 19 – це фактично кожен п’ятий хворий на коронавірус.

Як відомо, в Україні вже близько двох тисяч медичних працівників інфіковані COVID 19 – це фактично кожен п’ятий хворий на коронавірус. Причиною цьому є абсолютна незабезпеченість вітчизняних лікарень засобами професійного захисту.

«Європейська Солідарність» ще минулого тижня зареєструвала законопроект 3376 про страхування медичних працівників на випадок захворювання коронавірусної хворобою і вимагає від президента та монобільшості ухвалити його на найближчому засіданні парламенту.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel