Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Рівненщина: через смерть підлітка слідчі перевірять лікарів

Разом з мамою юнак звертався раніше до лікарів зі скаргами, аж поки у важкому стані не потрапив у лікарню.

Фото pixabay.com.

Рівненщина: через смерть підлітка слідчі перевірять лікарів

Версія, що дитина загинула через те, що брат кинув у вразливе місце камінь, не підтвердилася

15-річний підліток із села Борбин Млинівського району помер не через травму, яку йому завдав молодший брат. Це з’ясувалось під час розтину тіла підлітка. Про це інформує Суспільне. Раніше припускали, що хлопець міг померти внаслідок ускладнень, викликаних потраплянням каменя у спину. У цій справі слідство перевірить також дії медиків.

Раніше припускали, що хлопець міг померти внаслідок ускладнень, викликаних потраплянням каменя у спину. У цій справі слідство перевірить також дії медиків.

Як розповіла Суспільному пресофіцерка поліції області Марія Юстицька, ще 15 квітня між неповнолітнім та його 12-річним братом на подвір’ї виник конфлікт і молодший нібито кинув каменем у сторону старшого, влучивши у спину. Матір на той час знаходилася у пологовому, вона проживає зі співмешканцем, з яким виховують іще вісьмох дітей.

З часом хлопцю ставало гірше, тож разом із матір’ю через сильні болі він звертався спершу до сімейного лікаря, потім у Млинівську ЦРЛ. Упідсумку в тяжкому стані його доставили в Рівне, але лікарі не змогли врятувати йому життя. ПЛР-тестування також не підтвердило у підлітка коронавірусу

Telegram Channel