Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
14 продуктових наборів для одиноких людей поважного віку одержала вчора Сошичненська ОТГ

За їхніми плечима - непростий життєвий шлях.

Фото: Сошичненська ОТГ.

14 продуктових наборів для одиноких людей поважного віку одержала вчора Сошичненська ОТГ

Їх передав громаді територіальний центр управління праці Камінь-Каширської райдержадміністрації

«Які вдячні серця і радісні очі в наших найстарших і найшанованіших людей в селах Сошичне, Запруддя, Карасин, Карпилівка, до яких прийшли з бажанням допомогти і підтримати»,– повідомляє сайт Сошичненської ОТГ.

Оскільки ми ще не прийняли свого бюджету, бо не отримали прямих бюджетних відносин, то є залежними від районних структур.

У телефонні розмові очільниця громади Світлана Сидорук розповіла:

– Оскільки ми ще не прийняли свого бюджету, бо не отримали прямих бюджетних відносин, то є залежними від районних структур. Тісна співпраця у нас із територіальним центром управління праці Камінь-Каширської райдержадміністрації. Із свого резервного фонду центр запропонував продуктові набори для одиноких людей. Ми вибрали шестеро найстарших і самотніх своїх мешканців (решту наборів вручили ліквідаторам наслідків Чорнобильської катастрофи).

Отож, того дня гості були в оселях жительок села Запруддя – Василини Любчук, Марії Балецької, Уляни Приймачук – із Сошичного, Гликерії Сухацької, Мотрони Мілінчук– із Карпилівки, Ганни Яренчук, яка живе в Карасині. Для жінок, за плечима яких непростий життєвий шлях (за 90 років багато що пережили), особливо важливо навіть не те, що одержали такі подаруночки, як увага до їхніх поважних літ.

Telegram Channel