Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Нововолинця, який вчинив погром у міськраді, відправили на лікування

Нападник бігав містом босий.

Фото Нововолинськ.com.ua.

Нововолинця, який вчинив погром у міськраді, відправили на лікування

Через день після одного хуліганства чоловік продовжив: на одній з вулиць міста кидався під автівки та чіплявся до людей

27-річний молодик, який у неділю, 26 квітня, вчинив погром у Нововолинській міськраді, розтрощивши там вікна й двері, наступного дня знову мусив спілкуватися з поліцією. Як інформує Нововолинськ.com.ua, 27 квітня, ввечері він кидався під автівки на одній із вулиць міста, чіплявся до перехожих і провокував бійки. Його поведінка була агресивною. Тому нововолинці зателефонували на 102 і викликали правоохоронців. В.о. начальника міського відділення поліції Василь Бучинський розповів, що нововолинець був в неадекватному стані, адже бігав містом, будучи босим. 

В.о. начальника міського відділення поліції Василь Бучинський розповів, що нововолинець був в неадекватному стані, адже бігав містом, будучи босим. 

«Вчора, близько 22:40, ми отримали повідомлення, що на бульварі Шевченка, хлопець на ім’я Дмитро, який у неділю побив вікна і двері у міській раді, кидається під автомобілі, чіпляється до людей й намагається вчинити бійку. На місце події відразу виїхала група реагування патрульної поліції. І там повідомлена нам інформація, підтвердилася. Молодик дійсно перебував в агресивному стані, бігав босим. Тому ми повідомили лікарів. Зараз він перебуває в одній із лікувальних установ області», – зазначив Василь Бучинський.

Telegram Channel