Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Луцький міськрайонний суд намагалися пронести 3 травматичних пістолети, 3 ножі і газовий балончик

Чимало озброєних людей зіштовхуються в Україні з Фемідою.

Фото зі сторінки Територіальне управління Служби судової охорони у Волинській області у Facebook.

У Луцький міськрайонний суд намагалися пронести 3 травматичних пістолети, 3 ножі і газовий балончик

Всі заборонені предмети були залишені в камерах схову та повернені власникам після засідань

Протягом квітня співробітники територіального управління Служби судової охорони у Волинській області завдяки пильності, професійним діям та відповідальному виконанню службових обов’язків не допустили незаконного пронесення 7 заборонених предметів до приміщення Луцького міськрайонного суду Волинської області, інформує Територіальне управління Служби судової охорони у Волинській області у Facebook.

Співробітники відомства вкотре нагадують всім відвідувачам про безпеку та правила поводження в судових установах, згідно з якими заборонено проносити певні предмети до приміщень судів, перелік яких визначений законом.

Серед них: 3 ножі, 1 газовий балончик і 3 пристрої травматичної дії (системи Форт 14Р) та набої до них. 

Забезпечення громадського порядку та безпеки учасників судового процесу є одним з основних завдань Служби судової охорони. Відповідно до пункту 4.2 розділу 4 «Правил пропуску осіб до будинків (приміщень) судів, органів та установ системи правосуддя та на їх територію транспортних засобів» діє заборона на пропуск осіб до приміщень суду з колючо-ріжучими предметами.

Служба судової охорони вкотре нагадує всім відвідувачам про безпеку та правила поводження в судових установах, згідно з якими заборонено проносити певні предмети до приміщень судів, перелік яких визначений законом.

 

Фото зі сторінки Територіальне управління Служби судової охорони у Волинській області у Facebook

Telegram Channel