Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Під час позачергового засідання Луцька рада сьогодні розгляне питання про роботу ринків

Засідання відбудеться в онлайн-режимі.

Фото Волинської газети.

Під час позачергового засідання Луцька рада сьогодні розгляне питання про роботу ринків

Таке рішення розглядатиметься у зв’язку із рішенням Кабінету Міністрів України дозволити торгівлю агропродуктами

Депутати Луцької ради на позачерговій сесії розглянуть сьогодні питання про роботу ринків. Про це на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки повідомив секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт. Він розповів, що таке питання розглядатиметься у зв’язку із рішенням Кабінету Міністрів України дозволити торгівлю продуктами на агро-продовольчих ринках, інформує сайт Луцької ради. «Ці заходи спрямовані для того, щоб підтримати місцевих виробників сільськогосподарської продукції. Але ми хочемо наголосити, що всяке полегшення карантинних заходів повинне бути збалансованим посиленням самодисципліни кожним громадянином», – зазначив Григорій Пустовіт.

«Ці заходи спрямовані для того, щоб підтримати місцевих виробників сільськогосподарської продукції. Але ми хочемо наголосити, що всяке полегшення карантинних заходів повинне бути збалансованим посиленням самодисципліни кожним громадянином.

Ми розуміємо, що сьогодні складається більш-менш стабільна епідеміологічна ситуація, проте, якщо прийняті рішення спричинять різке збільшення захворюваності – ми повинні бути готовими зробити крок назад. Ми не можемо ставити під загрозу здоров’я людей», - зазначив Григорій Пустовіт.

Повідомляється також, що станом на 29 квітня у Волинській області було зафіксовано 271 випадок захворювання COVID-19, 79 з яких — у місті Луцьку. За попередню добу було зафіксовано 11 нових випадків. Окрім того, повністю одужали ще двоє лучан.

Telegram Channel