Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Йшла по вулиці голяка із… відрізаною головою доньки

Шок!

Фото Youtube.com.

Йшла по вулиці голяка із… відрізаною головою доньки

38-річна нічого не усвідомлювала…

«30 квітня близько 06:00 до Холодногірського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що вулицею Полтавський шлях Харкова йде оголена жінка.

Виїздом на місце події поліцейські виявили громадянку у неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в іншій – пакет, в якому знаходилась відрізана жіноча голова. Будь-що пояснювати та розповідати працівникам поліції жінка відмовилася.

Для з’ясування обставин події її доставлено до Холодногірського відділу поліції»,  спочатку поінформували у відділі комунікації поліції Харківської області.

Пізніше дещо, о 8:25, зі служби «102» до Дергачівського відділу поліції надійшла інформація про звернення 40-річного мешканця села Подвірки. Він повідомив, що вранці за місцем проживання у сусідній кімнаті виявив обезголовлене тіло своєї 13-річної племінниці.

Чоловік мешкає у будинку разом зі своєю 38-річною сестрою та її донькою…

Вчора під вечір, як інформує «Українська правда», Ленінській районний суд Харкова обрав запобіжний захід жительці селища Подвірки Дергачівського району, яку підозрюють у вбивстві власної 13-річної дитини. Її взяли під варту на 60 діб.

Спочатку 38-річна підозрювана почала кричати до судді Віктора Вікторова, що її справжній суддя – Бог.

38-річна підозрювана почала кричати до судді Віктора Вікторова, що її справжній суддя – Бог.

Суддя зробив підозрюваній зауваження. Оскільки вона продовжувала кричати, Вікторов покинув залу.

Кореспонденти повідомляють, що згодом суддя повернувся і намагався продовжити розгляд, але підозрювана і далі його перебивала. Коли Вікторов зачитав імя жінки, вона заявила, що це не її імя і не слухатиме те, що її не стосується.

Врешті решт підозрювану вивели із зали суду. Слідчий просив взяти її під варту без можливості внесення застави, а державний адвокат просила домашнього арешту.

Суд задовольнив клопотання прокурора та взяв підозрювану під варту на 60 діб.

Telegram Channel