Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині з території дитячого садка викрали кущі троянд

«Завелись у нашому селі злодії, які не бояться ні гріха, ні совісті, ні відповідальності…»

Фото pixabay.com.

На Волині з території дитячого садка викрали кущі троянд

Цей дикунський випадок стався у селі Забужжя Любомльського району

«Вже більше двох тижнів тому біля дитячого закладу працівниками було висаджено 10 кущів троянд, 6 з яких куплені за особисті гроші персоналу Забузького ЗДО, а 4 подаровані батьком вихованців. Їх посадили, удобрили та підливали кожного дня для того, аби і дітям, і батькам, і просто жителям села було естетично приємно проводити час на майданчику.

Біля дитячого закладу працівниками було висаджено 10 кущів троянд, 6 з яких куплені за особисті гроші персоналу Забузького ЗДО, а 4 подаровані батьком вихованців.

Однак, напевно, комусь вони стали більш потрібні, раз піднялась рука вночі нахабно викопати і вкрасти. До теперішнього моменту залишалась надія, що той, хто це вчинив, одумається та виправить свій вчинок. Але, напевно, завелись у нашому селі злодії, які не бояться ні гріха, ні совісті, ні відповідальності… Ці невдячні та безсовісні люди завтра можуть обікрасти і вас.

Особисте побажання крадію: нехай троянди цвітуть дуже гарно і тішать тебе, кожного разу нагадуючи тобі про скоєний вчинок», – таке побажання злодію від імені адміністрації Забузького ЗДО залишила на вайбер-сторінці «Рівне ОТГ» дописувачка на ім’я Валентина.

Telegram Channel