Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Мама волинського бійця: «Тепер буде здалеку видно, що тут спочиває Герой»

Волинь-нова

Мама волинського бійця: «Тепер буде здалеку видно, що тут спочиває Герой»

Завдяки небайдужим на могилі Сергія Цепуха у селі Видерта Камінь-Каширського району встановили флаг-шток

Старший сержант Збройних сил України був  фельдшером медичного пункту 3-го механізованого батальйону у складі 28-ї бригади. 9 серпня 2018 року  куля снайпера влучила в обличчя на околиці міста Мар'їнка в часі чергування на спостережному пункті. Поранення було несумісне з життям. У квітні цього року йому мало б виповнитися 28 років. 

 

 Днями на могилі Героя встановили флаг-шток. Як поінформувала мама, Галина Цепух, допоміг у цьому  начальнику Камінь-Каширської філії ПрАТ «Волиньоберенерго». 

Ось така людина, як він має бути біля штурвалу України, тоді буде мир і злагода та повага до чоловіків, синів і дочок, які захищають та загинули за неньку Україну.

«Щиро дякую від усіх куточків своєї душі Герасимчуку Андрію В'ячеславовичу начальнику Камінь-Каширської філії ПрАТ «Волиньоберенерго» за те, що він перенявся моїм болем та бажанням і поставив флаг-шток на могилі мого синочка Цепуха Сергія. Тепер буде здалеку видно що тут похований герой. Хочу побажати Андрію В'ясиславовичу мирного неба над головою, рідної землі під ногами і щоб біда завжди обходила його та його родину стороною. Ось така людина, як він має бути біля штурвалу України, тоді буде мир і злагода та повага до чоловіків, синів і дочок, які захищають та загинули за неньку Україну», - зазначила Галина Цепух.

У свою чергу, добродій зазначив, що зроблено це «з найщирішою любов'ю і безмежною шаною руками наших хлопців і від усіх працівників філії. Дякуємо Вам, Галино Іванівна!». 

Telegram Channel