Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Луцькі підприємці з «Варшавки» вийшли на акцію протесту під гаслами «Владо, зупинись!» та «Банду геть!» (Відео, фото)

Невже влада Луцька й надалі ігноруватиме проблеми простих людей?

Фото Волинь-онлайн.

Луцькі підприємці з «Варшавки» вийшли на акцію протесту під гаслами «Владо, зупинись!» та «Банду геть!» (Відео, фото)

Усі вони дотримувалися правил карантину – прийшли у масках та рукавичках, а також дотримувалися дистанції

Підприємці «Завокзального ринку» (відомішого серед лучан як «Варшавка») влаштували мирну акцію із вимогою дозволити ринкам працювати.

Акція відбулася сьогодні, 1 травня, безпосередньо на ринку, повідомляє «Волинь Online».

Підприємці тримали плакати із написами «Я хочу працювати», «Ми не раби, ми не хворі, банду геть», «Вимагаємо відкрити ринки!!!», «Владо, зупинись, досить знущань!».

Варто наголосити, що усі вони дотримувалися правил карантину – прийшли у масках та рукавичках, а також дотримувалися дистанції. Підприємці тримали плакати із написами «Я хочу працювати», «Ми не раби, ми не хворі, банду геть», «Вимагаємо відкрити ринки!!!», «Владо, зупинись, досить знущань!».

Протестувальники раніше вже звернулися до Луцькради щодо надання пільги на сплату єдиного податку. Однак виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт відповів їм, що це питання вивчається:

«На жаль, проведення ряду заходів невідкладних заходів запобігання виникненню надзвичайної ситуації природного характеру на території Луцької міської територіальної громади, виникла потреба у значних додаткових фінансових вкладеннях. На цей час питання про надання пільг суб’єктам господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, вивчається. Водночас інформуємо, що платники єдиного податку першої та другої групи, які не використовують працю найманих осіб, можуть піти у відпустку», – йдеться у відповіді Григорія Пустовіта.

 

Telegram Channel