Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Apple має намір навчити iPhone розпізнавати маски на обличчях

Перехід до введення пароля значно прискориться.

Фото pixabay.com.

Apple має намір навчити iPhone розпізнавати маски на обличчях

Компанія випустила нову бета-версію iOS 13.5, в якій Face ID розпізнає маску на обличчі користувача, і одразу пропонує ввести пароль для розблокування пристрою. У нинішній версії операційної системи це відбувається із затримкою в кілька секунд

Apple вирішила змінити параметри функції Face ID, для спрощення розблокування смартфонів при одягненій медичній масці. Про це повідомляє CNN з посиланням на розробників.

Таким чином, перехід до введення пароля значно прискориться, однак Face ID як і раніше не зможе розблокувати iPhone, якщо користувач не зніме маски.

Коли саме буде запущено нову функцію, не уточнюється. Таким чином, перехід до введення пароля значно прискориться, однак Face ID як і раніше не зможе розблокувати iPhone, якщо користувач не зніме маски.

Як пише видання 9to5mac, в бета-версії iOS 13.5 є тестовий інтерфейс прикладного програмування (API), який дозволяє відстежувати контакти хворих COVID-19. 11 квітня Apple оголосила, що об'єднається з Google для створення технології, яка допомагатиме відслідковувати контакти користувачів, заражених вірусом. Передбачається, що хворі стануть додавати інформацію про наявність у себе інфекції в додатки, щоб ті, з ким вони близько контактували, могли дізнатися про це. У компаніях запевнили, що недоторканність особистого життя користувачів і їх безпека не постраждають. 15 квітня Apple повідомила про відкриття доступу до статистики своїх карт про пересування користувачів, щоб допомогти владі впоратися з поширенням вірусу.

Telegram Channel