Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Волинянина, який завдав матері смертельних побоїв, позбавили волі на сім з лишком років

Батько на суді характеризував сина з позитивної сторони.

Фото pixabay.com.

Волинянина, який завдав матері смертельних побоїв, позбавили волі на сім з лишком років

Ковельський суд засудив чоловіка, який у нетверезому стані так побив маму, що вона померла. Обвинувачений свою вину визнав повністю

Суд призначив вбивці покарання у виді семи років та трьох місяців позбавлення волі. Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області, інформують Волинські Новини

Під час суду встановили, що 21 вересня минулого року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наніс кілька ударів потерпілій, яка сиділа на стільці. Жінка впала на підлогу та після цього намагалася втекти, однак злочинець наздогнав її в коридорі та наніс удар, від якого вона випала через поріг на вулицю. Після цього обвинувачений бив її ногами. Внаслідок отриманих травм жінка померла.

Допитаний у судовому заіданні обвинувачений свою вину визнав повністю. Він розповів, що повернувся після побиття близько опівночі, потерпіла на той момент була живою. Однак, прокинувшись о 4.30 виявив, що вона померла. Після цього він повідомив сусідів, викликав поліцію та швидку допомогу. Обвинувачений щиро розкаявся та просив суворо не карати.

Обвинувачений щиро розкаявся та просив суворо не карати.

Натомість чоловік убитої розповів суду, що в день вбивства він перебував на заробітках за кордоном. Йому зателефонувала дочка та повідомила про смерть його дружини. Коли приїхав на похорон, то син розповів, що вдарив потерпілу, оскільки вона була в нетверезому стані. Потерпілий охарактеризував обвинуваченого з позитивної сторони, конфліктів з ним ніколи не мав. Будь-яких претензій до нього не має, а тому просив суворо його не карати та не позбавляти волі.

Telegram Channel