Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Майстра лісу Ківерцівського лісництва затримали в момент крадіжки деревини

Тривають слідчі дії. 

Фото ВОУЛМГ.

Майстра лісу Ківерцівського лісництва затримали в момент крадіжки деревини

Посадовця затримали на гарячому, коли віз заготовлені колоди

Зафіксували факт 30 квітня працівники державної лісової охорони та групи оперативного реагування ДП «Ківерцівське ЛГ». Про це інформує пресслужба Волинського облуправління лісового та мисливського господарства (ОУЛМГ). «Юрія Б., який на згаданому підприємстві займає посаду майстра лісу Ківерцівського лісництва, було затримано «на гарячому». У скоєному він зізнався», – йдеться в повідомленні.

«Юрія Б., який на згаданому підприємстві займає посаду майстра лісу Ківерцівського лісництва, було затримано «на гарячому». У скоєному він зізнався», – йдеться в повідомленні.

Про факт було одразу повідомлено правоохоронні структури. Тривають слідчі дії. 

Зважаючи на непрості обставини – факт скоєння самовільної порубки та крадіжки деревини посадовою особою підприємства, ДП «Ківерцівське ЛГ» також буде проведено необхідну перевірку – для встановлення реальної ситуації та масштабів завданої шкоди.

 

 Пресслужба Волинського ОУЛМГ нагадує, що в управлінні діє цілодобова гаряча лінія (0332) 72 00 54: «Будемо вдячні за Вашу небайдужість у справі виявлення протизаконних фактів у лісовій галузі».

Telegram Channel