Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Ковелі громадські слухання перенесено на 19 травня

Фото kovelrada.gov.ua.

У Ковелі громадські слухання перенесено на 19 травня

Оприлюднили повідомлення про продовження процедури розгляду та врахування  пропозицій громадськості у містобудівній документації «Детальний план території розміщення об’єкту дорожнього сервісу по вулиці Варшавській, 17 в місті Ковелі Волинської області»

З 2 квітня до 4 травня цього року проходить процедура громадського обговорення містобудівної документації «Детальний план території розміщення об’єкту дорожнього сервісу по вулиці Варшавській, 17 в місті Ковелі Волинської області». Громадські слухання з обговорення документації були заплановані на 28 квітня цього року, інформує Ковельська міська рада.

Громадські слухання з обговорення детального плану території розміщення об’єкту дорожнього сервісу по вулиці Варшавській, 17 в місті Ковелі Волинської області відбудуться 19 травня  2020 року о 15.00 в сесійному залі  Ковельської міської ради за адресою: м.Ковель, вул.Незалежності,73 (2-й поверх). 

У зв’язку з продовженням карантину до 11 травня, повідомили, що  продовжується і  процедура громадського обговорення проекту містобудівної документації до 26 травня. Громадські слухання з обговорення детального плану території розміщення об’єкту дорожнього сервісу по вулиці Варшавській, 17 в місті Ковелі Волинської області відбудуться 19 травня  2020 року о 15.00 в сесійному залі  Ковельської міської ради за адресою: м.Ковель, вул.Незалежності,73 (2-й поверх).

З детальним планом території можна ознайомитись на офіційному сайті Ковельської міської ради у рубриці «Публічна інформація», підрубриці «Публічна інформація щодо містобудівної діяльності».

Telegram Channel