Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Через теплу зиму «Луцьктепло» переходить на триденний режим роботи

Контакти Аварійно-диспетчерської служби будуть доступні цілодобово.

Фото Перший канал соціальних новин.

Через теплу зиму «Луцьктепло» переходить на триденний режим роботи

У зв’язку зі скрутним фінансовим становищем, викликаним теплою зимою, а як наслідок – відпуском теплової енергії в нижчих від запланованого об’ємах, та кризою, спричиненою пандемією COVID-19, ДКП «Луцьктепло» переходить на режим роботи з понеділка по середу

 Це, зокрема, позначиться  на графіку роботи Центру обслуговування споживачів, який в умовах карантину продовжує працювати віддалено, йдеться на сайті міської ради.

Центр обслуговування споживачів доступний з понеділка по середу з 08:00 до 17:00 без перерви на обід.

Відтак, Центр обслуговування споживачів доступний з понеділка по середу з 08:00 до 17:00 без перерви на обід в наступні способи:
• Довідки для юридичних осіб за телефоном: +38 (0332) 77-32-07.
• Для населення за телефонами: +38 (0332) 77-32-00, моб. +38 050 438 9286;
• на Viber +38 050 250 1021 (зокрема: приймається інформація про виявлені помилкові показання у вигляді фото з лічильника з указанням адреси і прізвища з ініціалами; прийняття заявок на повірку лічильників; прийняття заяв на встановлення ІТП згідно з проєктом ЄБРР);
• на електронну пошту [email protected]

Наголошуємо на доступності усієї абонентської інформації, можливості внесення показань лічильників та здійснення оплати за послуги без комісії в Особистому Кабінеті побутового споживача ДКП «Луцьктепло» через який, зокрема, можна надсилати запити Оператору.  Реєстрація в Особистому Кабінеті. Інфографіка.

Не позначиться  скорочений робочий графік на ремонті та підготовці теплових мереж до наступного опалювального сезону, оскільки бригади Служби з ремонту устаткування теплових мереж, Аварійно-диспетчерська служба залишається працювати повний робочий тиждень, як і частина працівників Автотранспортної служби, зайнятих в роботі з аварійно-відновною технікою.

Контакти Аварійно-диспетчерської служби, доступні цілодобово. Наголошуємо також, що скорочення робочого тижня не вплине на послугу з гарячого водопостачання, яка надаватиметься за звичним графіком: з 06:00 до 23:00 щоденно, однак припинятиметься згідно з графіком припинення подачі гарячої води 2020 року.
 

ДКП «Луцьктепло».

Telegram Channel