Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Рівнянин обікрав регіональний офіс центрального телеканалу (Відео, фото)

Правоохоронці також перевіряють 36-річного рівнянина на причетність його до вчинення інших аналогічних злочинів.

Фото відділу комунікації поліції Рівненської області.

Рівнянин обікрав регіональний офіс центрального телеканалу (Відео, фото)

Поліцейські затримали зловмисника

До поліції 29 квітня близько 18 години повідомив кореспондент телеканалу «Україна» про крадіжку з їх офісу, що на вулиці Драгоманова в обласному центрі.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Рівненського відділу поліції. Поліцейські встановили, що невідома особа проникла до приміщення на першому поверсі, віджавши металопластикове вікно. Зловмисник викрав рюкзак із професійним відеообладнанням у кількості 13 одиниць орієнтовною вартістю близько 100 тисяч гривень.

Злодієм виявився раніше судимий за розбій 36-річний житель Рівного, який після вчинення крадіжки переховувався у своїх знайомих.

У результаті проведених професійних оперативних та розшукових заходів працівники карного розшуку вийшли на слід зловмисника та встановили його особу. Ним виявився раніше судимий за розбій 36-річний житель Рівного, який після вчинення крадіжки переховувався у своїх знайомих. Учора, четвертого травня, поліцейські його затримали та вилучили рюкзак із технікою.

Зловмисник зізнався у скоєному, однак пояснив, що коли викрадав наплічник, не знав, що в ньому знаходиться.

«Рівнянину повідомили про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, — повідомив т.в.о. начальника Рівненського відділу поліції Іван Теліга. — Слідчі також підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Відеообладнання у рамках кримінального провадження вилучили та після проведення товарознавчої експертизи її повернуть власникові.

За скоєне чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel