Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Під час карантину на кожному італійцеві та італійці наросло, в середньому, по два кіла сала

Отакої!

Фото REUTERS.

Під час карантину на кожному італійцеві та італійці наросло, в середньому, по два кіла сала

Тепер вони з усіх сил намагаються спекатися тієї зайвої ваги

Під час 55-денного карантину у зв’язку з пандемією коронавірусу італійці набрали в середньому по 2 кілограми додаткової ваги.

Про це пише італійське агентство ANSA з посиланням на фермерську асоціацію Coldiretti, передає УНІАН з посиланням на «Європейську правду».

За даними асоціації, до збільшення ваги середньостатистичного італійця призвело перебування вдома, неможливість виконувати звичні спортивні вправи і надмірне споживання їжі, наповненої цукрами, вуглеводами і жирами. Кількість їжі на столах італійців зросла на 18% під час дії карантинних обмежень.

Після того, як в Італії пом’якшили карантин, італійці намагаються скинути зайву вагу.

Після того, як в Італії пом’якшили карантин, італійці намагаються скинути зайву вагу. За результатом опитування Ixè, близько 47% італійців вважають схуднення однією з пріоритетних цілей, тож чимало з них сідають на дієту і займаються спортом, щоб повернутися в форму.

В Італії з 4 травня почала діяти друга фаза пом’якшення карантину, запровадженого у зв’язку з пандемією коронавірусу. Люди можуть займатися спортом індивідуально не тільки в районі своїх будинків, але і на більшій відстані – парки та сквери відкрилися на всій території країни.

Telegram Channel