Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луцькі тролейбусники в Чехії виграли тендер, обійшовши Škoda Electric

На сьогодні тролейбуси «Богдан» - єдині з вироблених в Україні, сертифіковані в ЄС.

Фото Бас Моторс.

Луцькі тролейбусники в Чехії виграли тендер, обійшовши Škoda Electric

Корпорація «Богдан» в консорціумі з чеською компанією TRAM FOR ENVI s.r.o. виграла тендер на поставку шести тролейбусів з автономним ходом для транспортної компанії м Їглава, Чехія

Чесько-український консорціум запропонував тролейбуси за 71,4 млн чеських крон або 11,9 млн крон за один тролейбус при орієнтовній сумі закупівлі 82,74 млн крон, повідомили на порталі електронних закупівель Чехії.

Низькопідлоговий 12-метровий тролейбус «Богдан Т701» випускається на заводі в Луцьку з 2010 року.

Крім «Богдана» в тендері брала участь Škoda Electric. Компанія запропонувала ціну 82,17 млн ​​крон або 13,695 млн крон за тролейбус.

Однією з вимог поставки «Богданів» стала адаптація тролейбусів на основі «Богдан Т701» до потреб чеського ринку, зокрема електрообладнання до них повинно бути поставлено чеською компанією Cegelec.

Прес-секретар корпорації «Богдан» Сергій Красуля підтвердив інформацію про перемогу компанії в тендері. Подробиці договору поки не розголошуються.

Низькопідлоговий 12-метровий тролейбус «Богдан Т701» випускається на заводі в Луцьку з 2010 року. Його створили орієнтованим на європейський ринок. За інформацією корпорації, на сьогодні тролейбуси «Богдан» - єдині з вироблених в Україні, сертифіковані в ЄС.

 

Джерело: Газета по-українськи.
Telegram Channel